Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

Szűrés
Kiszerelés (ml)
12 ml - 1 000 ml

Hűsítő és regeneráló krémek

Sportolás utáni hűsítő és izomlazító sportkrémek, melyeket az izomláz enyhítésére, és a sérülésből adódó problémák kezelésére is használhatsz. Ismerd meg mind!


 

MI ALAPJÁN VÁLASSZ AZ IZOMLAZÍTÓ, REGENERÁLÓ KRÉMEK ÉS HŰSÍTŐK KÖZÖTT:

Ha már túl vagy az edzésen vagy egy kiadós sportoláson, fontos, hogy óvd a szervezeted az esetleges sérülésektől. Ezek a sportkrémek kiválóak izomlázra, ráadásul a lazításban is segítenek. Három különböző termékcsoportot is kínálunk, hogy minél inkább az igényeidnek és szokásaidnak megfelelő terméket választhass. A Help helyreállító és izomlazító sportkrém elsősorban húzódások és görcs, túlzott megerőltetés ellen nyújt hatékony védelmet, az S.O.S regeneráló krém akkor jó választás, ha különböző sérülések, zúzódások értek sportolás közben. A Cool hűsítő sportkrém pedig világbajnok, ha az izomláz, izomgörcs elleni küzdelemről van szó.

Ne hagyatkozz a szerencsédre, tegyél meg mindent, hogy a sportolás és az edzés valóban egészséges és hatékony legyen! Ehhez elengedhetetlen néhány izomláz ellen kifejlesztett sportkrém, melyek számos további problémára is gyógyírt jelenthetnek. Az alábbi táblázattal segítünk a választásban, ismerd meg jobban sportkrémeinket!

Egyénre szabható regeneráló és hűsítő gélek, melyek sportolás után is használhatók sportsérülés, görcs, húzódás vagy éppen izomláz ellen.

Egyéni igényeket figyelembe véve ezek alapján választhatsz sportkrémet:

Érzet (hűsítsen, vagy ne hűsítsen)
Tünet (Hűsítés, lazítás, izomláz, vagy sérülési probléma)
Sérülés oka, jellege (Külső behatásra keletkező, vagy belső fájdalomtól érintett testrész bőrápolása)