Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

CREATINE PYRUMAX CAPSULES 280db
CREATINE PYRUMAX CAPSULES 280db
14 990 Ft

CREATINE PYRUMAX CAPSULES 280db

CREATINE PYRUMAX CAPSULES 280db
CREATINE PYRUMAX CAPSULES 280db
A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövidtávú, ismétlődő, nagy intenzitású edzések során (pl.: sprint, úszás, evezés, súlyzós edzés, stb.), valamint támogatja az izomtömeg felépülését és fenntartását.
Hosszabb szünetek után (sérülés miatt) a kreatin támogatja az izom gyorsabb újjáépülését.

Kreatin-piruvát
Nagyon sokáig a kreatin csak kreatin-monohidrátként volt fellelhető a piacon, de a közelmúltban a SPONSER engedélyt kapott a svájci egészségügyi hatóságoktól arra, hogy forgalomba hozza az új kreatin-pyrumax-ot, ami az eddigieknél jóval hatékonyabb. A SPONSER Creatine Pyrumax 100% Creapure ™-t tartalmaz, egy molekuláris kötéssel a kreatin és a pirosszőlősav (pyruvic acid) között.

A Kreatin-piruvát egyedülálló bioelérhetőségének köszönhetően, minőségben a legjobb kreatin formula és nem igényel feltöltési fázist (mint a normál kreatin-monohidrát).

A SPONSER Creatine Pyrumax az egyetlen világszerte szabadalmaztatott kreatin-piruvát, amely hitelesített minőségi és tisztasági garanciával rendelkezik.

A SPONSER Creatin Pyrumax 60% kreatin és 40% pirosszőlősav közötti molekuláris kötés eredménye, ami nem tévesztendő össze a kreatin-monohidrát és a piruvát sokkal kevésbé hatékony egyszerű keverékével.

Egy forradalmi technológiának köszönhetően, a kreatin-piruvát felszívódási jellemzői messze meghaladják a hagyományos kreatin-formulákét. A kémiai kötés a test kreatin-tartalékainak jobb feldolgozását és a kreatin-monohidráthoz és -citráthoz képest 25%-kal nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé. Az eredmény egyfelől a megnövekedett sejttérfogat, amelytől az izmok keményebbnek és tömörebbnek látszanak, másrészről a piruvát serkenti a zsírégetést, csökkenti a testzsír szintjét, amely szintén egy tökéletesebb izom-testzsír arányt eredményez.

Mivel a kreatin az izmokban javarészt az inzulin segítségével szívódik fel, az inzulin aktiváláshoz és egy optimális kreatin raktározáshoz általában szükség van egyidejű szénhidrát-bevitelre is. Az új kreatin piruvát esetében minderre nincs feltétlenül szükség, hiszen a piruvát látszólag az inzulintól független, megnövekedett kreatinfelszívódást tesz lehetővé.

A kreatin-felhasználás első hetében megszokott nagy adagú feltöltési fázist is elvethetjük.

Ha a hagyományos monohidrátok kerülnek szóba, a becslések szerint a kreatinos táplálékkiegészítőket szedők, vagyis a felhasználók 30%-a, egyáltalán nem reagál annak hatásaira, míg a kreatin piruvát esetében a hatástalanság mértéke nullára csökken.

A kreatin Pyrumax formula tökéletesen alkalmas a kreatin-monohidrát előnyeinek kiegészítésére. A kreatin-piruvát jobb oldhatósága lehetővé teszi az optimális élettani felszívódást.
Magnézium
A Creatine Pyrumaxot magnéziummal dúsították, amely hozzájárul a normális izomfunkcióhoz, és támogatja a normál fehérjeszintézist.
Márka
Sponser
Kiszerelés
280 g
14 990 Ft
Részletek
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS

Szedjen napi 7 kapszulát (2 részletben), szénhidráttartalmú itallal vagy étellel kombinálva.

Figyelmeztetések:

A kreatin hosszú távú, szünet nélküli használata nem javasolt.
40-60 nap folyamatos használat után legálább 2 hónapig tarts szünetet!
Ne fogyaszd koffeint tartalmazó ételekkel egyidejűleg!
Súlygyarapodást eredményezhet.

ÖSSZETEVŐK
Kreatin-piruvat, kreatin-monohidrát, hidroxi-propil-metil-cellulóz (kapszula), rizskeményítő, csomosodásgátló anyagok (kovasav, magnézium-sztearát), magnézium-biszglicinát.


KISZERELÉS / ÍZ: 280 kapszula / doboz - Semleges íz (40 napi adag)


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Svájc
Adatok
Cikkszám
81-058