Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

CARNIPURE 100% 150g
CARNIPURE 100% 150g
12 590 Ft

CARNIPURE 100% 150g

CARNIPURE 100% 150g
CARNIPURE 100% 150g
Az L-karnitin egy antioxidáns aminosav, amely elősegíti a zsírsavak szállítását az izomsejtek falán (mitokondrium) keresztül az izokba, ahol lehetővé válik az energiaként történő elégetésük. Ha nagyobb mennyiségben van jelen a karnitin az izmokban, akkor azok nagyobb mennyiségű zsírt képesek energiává alakítani, így nemcsak hogy fogyni fogunk, hanem nő a teherbíró képességünk is.

Az állóképességi sportolók nyernek az L-karnitin antioxidáns kapacitása miatt is, amely növeli az olyan stressz-paramétereket, mint a laktát, a kortizol, a kreatinin-kináz, ezenfelül az ammónia értékek lényegesen alacsonyabbak.

Az L-karnitin fogyasztása azért is hasznos, mert a zsigeri zsír (hasfal mögötti zsír a szervek között) lebontásában segít, amely csak edzéssel nem tüntethető el.
Márka
Sponser
Kiszerelés
150 g
12 590 Ft
Részletek
MI AZ A CARNIPURE®?
A Carnipure® eljárást a svájci Lonza cég kutatói dolgozták ki, mely eljárással a legmagasabb minőségű L-karnitin gyártását tették lehetővé. A gyártás során közvetlenül állítják elő a karnitin természetben is megtalálható formáját. A világszabadalommal védett eljrás már több, mint 25 éve biztosítja a piacon elérhető legjobb minőségű és tisztaságú L-karnitint.

A Sponser Carnitine 100% Carnipure® karnitint tartalmaz.


FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS
Keverj el 1 lapos mérőkanálnyit (1,5 g) vízzel vagy más itallal.
A teljesítmény növelő hatás eléréséhez 3 g Carnipure-t (= 2000 mg L-karnitin) fogyassz reggelente, ebédidőben, kombinálva 80 g szénhidráttal 12-24 héten át.

Megjegyzés: A szénhidrát további energiával lát el. Figyelj oda az energiabevitel mennyiségére, hogy elkerüld a súlygyarapodást.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje


ÖSSZETEVŐK: 100% tisztaságú L-karnitin-tartrát.


KISZERELÉS / ÍZ: 150 g / doboz - semleges íz (100 adag)


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Svájc
Adatok
Cikkszám
81-050