Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

GLUCOSAMIN CHONDROITIN 180db
GLUCOSAMIN CHONDROITIN 180db
9 990 Ft

GLUCOSAMIN CHONDROITIN 180db

Akár sportolsz, akár nem, előbb-utóbb jelentkezhetnek ízületi fájdalmak, hisz a mozgás mindennapi életünk része.
Biztos neked is megfájdult már valamelyik izületed.

A Sponser Glucosamin Chondroitin + MSM tabletta egy kollagén, glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát és MSM alapú étrendkiegésztő, C-vitaminnal dúsítva. Ezek az összetevők a porc, ízületek, bőr, haj és csontok nélkülözhetetlen építőanyagai.

GLÜKOZAMIN ÉS KONDROITIN
Az izületet porcréteg és kenőfolyadék veszi körbe. Ez a kenőfolyadék az izületi tokokban termelődik, mely lehetővé teszi az izületi csontrészek sima és fájdalommentes csúszását és egyben táplálja a porcokat.

A kondroitin és a glükozamin fontos összetevői a mozgó részek szöveti felépítményének. A csontok, porcok, emellett az ízhártya-folyadék függnek e tápanyagok ellátásától. Ha a test nem képes elegendőt termelni ezekből az anyagokból, akkor az ízhártya-folyadék sűrűbbé és vizesebb állagúvá válik. Az izületek ezáltal a megfelelő kenőfolyadék nélkül maradnak és hajlamosabbá válnak az elkopásra. A test általában elegendő összetevő anyagot termel. Mindazonáltal, ahogy öregszünk a glükozamin termelés csökken, melynek következményeként az izületek kiszáradnak és hajlamosabbá válnak a túlterhelésre.

KOLLAGÉN
A kollagének az izületek, csontok, porcok létfontosságú összetevői és az izületek stabilitását és húzószilárdságát tartják fenn. A különleges zselé, amely gazdag ebben az összetevőben, fontos tápanyagforrása az izület-porc-mátrixnak.

Minthogy a kollagén, a glükozaminés a kondroitin főképp a hústermelés melléktermékeiben találhatóak meg (porcok, kötőszövetek), ezért utánpótlásuk a normál napi étrendben nagyon nehézkes.

MSM
Az MSM egy szerves kénvegyület, mely hasonló funkciókat lát el, mint a glüközamin és a kondroitin.
Segíthet az izületi fájdalmak és gyulladások csökkentésében, hozzájárul a haj, köröm és bőr egészségéhez, valamint elősegítheti a sport utáni regenerációt.

C-VITAMIN
A C-vitamin hozzájárul a normális kollagénképződéshez, valamint a a porcok és a csontok normál működéséhez.
Márka
Sponser
9 990 Ft
Részletek
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS

Étrendkiegészítőként megfelelő az egészséges izületi-rendszer fenntartásához.
Kiemelten ajánljuk olyan sportolók számára, akik magas fizikai megterhelésnek vannak kitéve hosszabb ideig.

Fogyasztási javaslat: naponta 2 x 2 tabletta.


ÖSSZETEVŐK
Kollagénfehérje-hidrolizátum (sertés 40%), rákfélék héjából származó* 2KCI glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát-nátrium, MSM (metil-szulfonil-metán), szilárdítóanyag (E1201), csomósodásgátló anyagok (talkum, kovasav, magnézium-sztearát) fényezőanyagok (E464, kalcium-karbonát), C-vitamin (aszkorbinsav). * allergénmentes


KISZERELÉS / ÍZ: 182 g / doboz (180 tabletta) - Semleges íz (45 napi adag)


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Svájc
Adatok
Cikkszám
80-890