Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

BETA ALANINE 150db
BETA ALANINE 150db
9 990 Ft

BETA ALANINE 150db

BETA ALANINE 150db
BETA ALANINE 150db
A béta-alanin egy nem esszenciális, tiszta aminosav, amely a karnozin előanyaga.
A karnozin a vázizomzatban, elsődlegesen a gyors összehúzódású izomrostokban található meg. Megvédi az izmot a savasodástól, csökkenti a tejsav mennyiségét az izomzatban, így javítja az sportteljesítményt, késlelti az izombukást a mozgás során, növeli az izomerőt, az állóképességet és az erő-állóképességet.

A magas intenzitású, ismétlődő edzések alatt a szervezetben nagy mennyiségű hidrogénion szabadul fel, amely savas környeztet teremt az izmokban. Ez csökkenti az izomösszehúzódás képességét és gyorsan csökkenti a teljesítményt. Ha azonban az izmokban a PH értéket megfelelő szinten tartjuk, képesek leszünk erős izom-összehúzódásokat végezni hosszabb időn keresztül és ezáltal elősegíteni az izomtömeg-építést. A karnizol segít megszabadulni a hidrogénionoktól. Szervezetünk azonban nem tud elég karnozint termelni, így a béta-alanin szedésével tudjuk tudjuk támogatni a karnozin szintet.

A béta-alanin lehetővé teszi az edzések idejének és intenzitásának növelést, a tejsav bomlását és elősegíti a szervezet regenerációját. Ezenfelül hozzájárul a fáradság és a kimerültség csökkentéséhez.

A Béta-Alanint kifejezetten javasoljuk sprint, evezés, súlyemelés, atlétika, harci sportok, futball, valamint a nagy intenzitású edzésekhez való felkészüléshez.

A maximális teljesítmény érdekében használja a Sponser Lactat Bufferrel kombinálva.
Márka
Sponser
Kiszerelés
150 g
9 990 Ft
Részletek
HASZNÁLAT
2 x 2 tabletta naponta, lehetőleg étkezés közben.

A béta alaninnak idő kell, még kifejti a hatását, így legalább 4 hét kell mire az eredmények megjelennek a teljesítményben.
Ne használja 8-10 hétnél tovább. A következő kúráig hagyjon ki legalább 4 hetet.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.


ÖSSZETEVŐK
Beta-alanin (CarnoSyn®), stabilizátorok (E464, módosított keményítő, E463), csomósodásgátló anyagok (E341, E470b, E551), térfogatnövelő (E460).


KISZERELÉS / ÍZ: 140 tabletta / doboz - Semleges íz


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Svájc
Adatok
Cikkszám
80-802