Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

CARBO LOADER Citrus/Narancs 1200g
CARBO LOADER Citrus/Narancs 1200g
9 990 Ft

CARBO LOADER Citrus/Narancs 1200g

A Sponser Carbo Loader szénhidrát ital támogatja a glikogén raktárakat verseny előtt és lerövidíti a regeneráció időtartamát.

A Carbo Loader egy energiában dús szénhidrát-elektrolit oldat, melyet a szervezet szénhidrát-raktárainak hatékony feltöltésére fejlesztettek ki.
Kreatin szedéséhez is ideális kiegészítő.

Tanulmányok (Bussau et al., Eur J Appl Physiol 87, 2002: 290-295) kimutatták, hogy a glikogén tartalékok egy napos szénhidrát-feltöltéssel teljesen feltölthetők. Ez egy nagyon magas szénhidrát-utánpótlást jelent, ami a Carbo Loader-rel könnyen teljesíthető nagy adag tészta vagy burgonya plusz fogyasztása nélkül.

A Carbo Loader különböző típusú cukrokat tartalmaz (szabd fruktóztól mentes), amelyek 20-50%-kal megemelik az energiafelhasználást, úgy mint a különleges VITARGO™ - egy árpakeményítőből készült igazolt szénhidrát-, ami a maltodextrinnél 100-szor nagyobb molekuláris súllyal rendelkezik.
Ez nagyon alacsony ozmolalitást és 70%-kal gyorsabb izomglikogén-feltöltődést eredményez.
Nem terheli a gyomrot és nem okoz telízettségérzetet. Gyorsabb gyomorürítést eredményez, így az energia és a folyadék felszívódás is gyorsabb.
Márka
Sponser
Kiszerelés
1 200 g
9 990 Ft
Részletek
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS
A verseny napjára vagy az edzőtáborozás idejére a hatékony szénhidrát-feltöltéshez, vagy energiahiány esetén.
A verseny utáni napra is ideális a regenerációhoz.

Fogyassza a versenyt megelőző napokon és az intenzív edzőtáborok előtt (megelőző 3., 6. és a 9. napon, valamint a verseny utáni első nap).
4x1 adag naponta, reggeli, ebéd, vacsora után és lefekvés előtt.

ÖSSZETEVŐK
Maltodextrin, szacharóz, árpakeményítő-hidrolizátum - gluténmentes - (Vitargo™), trehalóz, ásványi anyagok, savanyúságot szabályzó anyag, ízesítők.


KISZERELÉS / ÍZ: 1200 g / doboz - Citrus/Narancs íz


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Svájc
Adatok
Cikkszám
80-200