Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

MUSCLE RELAX 4x30ml
MUSCLE RELAX 4x30ml
4 390 Ft

MUSCLE RELAX 4x30ml

MUSCLE RELAX 4x30ml
MUSCLE RELAX 4x30ml
A kontrollálatlan izom összehúzódások (görcsök, izomfeszültség, rángatás, megkeményedés) gyakran okoznak problémát az állóképességi sportokban és a csapatsportokban, mivel jelentős teljesítménycsökkenéssel járhatnak.
​A görcsök különösen gyakoriak a csapatsportokban (foci, kosárlabda, kézilabda, stb.), ahol hirtelen megállásokra és gyors újraindulásokra (stop&go movements) van szükség.
A hosszabb időtartalmú állóképességi sportokat (triatlon, maraton, terepfutás, hegyikerékpározás, versenykerékpározás, stb.) űző sportolók gyakran tapasztalják a korlátozott izomműködést, és náluk is gyakori a görcsre való hajlam.
Márka
Sponser
Kiszerelés
120 ml
4 390 Ft
Részletek
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS

Igény szerint napi 1-2 ampulla fogyasztása javasolt az edzés / verseny előtt vagy a tevékenység közben.

Megelőzés céljából történő fogyasztás esetén biztosítson kellő időt a felszívódásra (kb. 30 perc) és az időeltolásra.
Azonnali izomgörcs esetén 1 ampulla tartalmát igya meg. A gyorsabb felszívódás érdekében célszerű 5-10 másodpercig öblögetni és csak után lenyelni.


ÖSSZETEVŐK

Víz, szacharóz, ecet 2.5%, savanyú uborkalé koncentrátum 2%, citromlé-koncentrátum 2%, magnézium-citrát, gyömbérkivonat 0.1%, citromsav, tartósítószer (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), só, kinin-hidroklorid, kinin aroma. (Kinin: 3.3 mg / 100 ml)


KISZERELÉS / ÍZ: 4 x 30 ml ampulla / doboz - Citromos íz


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Németország
Adatok
Cikkszám
80-178