Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

SALT CAPS 120db
SALT CAPS 120db
7 990 Ft

SALT CAPS 120db

SALT CAPS 120db
SALT CAPS 120db
A Sponser Salt Caps sókapszula egy elektrolit kapszula sportolók számára, mely segít megelőzni az izomgörcsök kialakulását és a dehidratációt. Optimális arányban tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat, mint a nátrium, a kalcium és a magnézium.

A szervezet a fizikai aktivitás közbeni verejtékezéssel nagy mennyiségű elektrolitot (különösen sót) veszít, többnyire meleg időben. A só fontos szerepet játszik a szervezet só-vízháztartásának egyensúlyában, így ha a hosszabb fizikai aktivitás soráni sóveszteséget nem pótoljuk folyamatosan, a szervezet kimerül és erős fáradságérzet jelentkezik, amely jelentős hatást gyakorol a teljesítményre.

Ezenfelül fontos szerepet játszik a normál izomműködésben a magnéziummal és a kalciummal együtt, így a só kapszula nagyban hozzájárulhat az izomgörcsök kialakulásának minimalizálásához.

Az alacsony glikogénedzés alatt támogatja a zsíranyagcserét.
A Salt Caps sókapszula a legfontosabb elektrolitok mellett cinket is tartalmaz, amely hozzájárul a zsírsav normális anyagcseréjéhez.

A kapszulákat vízzel, szénhidrátokkal vagy anélkül is be lehet venni, önmagában készített sportitalként szolgálva.
Szénhidráttal keverve saját sportitalt hozhatunk létre a Salt Caps-szel. A szénhidrát-elektrolit keverékek fokozzák a víz felszívódását a fizikai mozgás ideje alatt, valamint hozzájárulnak a nagy állóképesség fenntartásához.

A sókapszulával jobban bírjuk a hosszabb távú edzéseket, versenyeket, a több napon át tartó nagy kitartást igénylő mozgást a nagy melegben!

Különösen az alábbi sportot űző atlétáknak javasoljuk: triatlon, kerékpározás, futás, tenisz, futball, terepfutás, MTB, kézilabda.
Márka
Sponser
7 990 Ft
Részletek
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS

Fogyaszd 1 - 1.5 órát meghaladó sporttevékenységek során. 1 - 1.5 óra után vegyünk be 1 kapszulát és nyeljük le egy kevés vízzel, vagy nyissuk fel a kapszulát és a port adjuk hozzá vízhez vagy más folyadékhoz. Utána kb. 40 percenként vegyünk be még 1 kapszulát.

Szénhidráttartalmú ital készítése esetén adjunk 2 kapszulát 500 ml 30-40 g szénhidráttartalmú italhoz, hogy létrehozzunk egy szénhidrát-elektrolit oldatot. Az ilyen italok fokozzák a víz felszívódását a fizikai aktivitás ideje alatt és hozzájárulnak a hosszan tartó nagy állóképességet kívánó edzéshez.


ÖSSZETEVŐK

Nátrium-klorid, nátrium-citrát, kálium-citrát, növényi kapszula (E464), kalcium-citrát, magnézium-citrát, cink-glukonát, tömegnövelő anyag (magnézium-sztearát).
1 kapszula: 940 mg


KISZERELÉS / ÍZ: 120 db kapszula / doboz - Natúr íz


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Svájc
Adatok
Cikkszám
80-175