Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

LACTAT BUFFER 800g Citrom
LACTAT BUFFER 800g Citrom
7 990 Ft

LACTAT BUFFER 800g Citrom

LACTAT BUFFER 800g Citrom
LACTAT BUFFER 800g Citrom
A laktát (tejsav) felgyülemlése intenzív anaerob tevékenységek és intervallumedzések közben gyakran korlátozza a teljesítményt. Ennek eredményeképpen az izomban felszaporodó tejsav hatására a vér pH-értéke savas irányba tolódik el, és a vér pH-értéke egy rövid időre leesik. A test nem jól tolerálja az alacsony pH-értéket és szüksége van úgynevezett puffer-anyagokra, amelyek megóvják az imént említett pH-változásoktól. A bikarbonát és a citrát egy közvetett hatás révén kompenzálhatja a sav-emelkedéseket, amelyek korlátozzák a teljesítményt.

Ez azt jelenti, hogy a sportoló hosszabb ideig képes nyújtani egy adott terhelést vagy magasabb teljesítményt tud nyújtani ugyanazon idő alatt.

A Lactat Buffer-t versenyekhez használják kiegészítőként, mivel javítja a teljesítményt.
Márka
Sponser
Kiszerelés
800 g
7 990 Ft
Részletek
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS
700 – 1250 ml fogyasztása 3 órával az edzés vagy verseny kezdetét megelőzően a lenti adagolás alapján.

Tudományos kutatások megerősítették a verseny előtti napokban lévő szóda-feltöltés hatékonyságát. Ebben az esetben a bevitelnek 3-4 nappal a versenyt megelőző napon meg kell kezdődnie a fogyasztási javaslat szerint. A teljesítményjavító hatás megfigyelhető a fogyasztást követő 24 órában.

Korlátozott vesefunkciókkal és/vagy magas vérnyomással élők, valamint sóérzékenyek nem használhatják a Lactat Buffer-t. A Nátrium-bikarbonátot és nátrium-citrátot nem szabad tejjel keverni, mivel tej-alkáli szindrómát okozhat, megemelkedett vér-kalcium értékekkel, mely a vesékben kalcium-lerakódáshoz vezethet.

A vizelet pH-értékének változása valószínűsíthető a bikarbonát kiegészítő használata miatt. Ha egy sportolót dopping-tesztre hívnak, több órát is igénybe vehet mire a vizelet pH-értéke az elfogadható szintre visszaáll.

ÖSSZETEVŐK
Nátrium-citrát 45%, nátrium-bikarbonát 24%, aromák, töltőanyag polidextróz, édesítő (stevia kivonat /Rebaudiosid A/).


Kiszerelés / Íz: 800 g / doboz - Citrom ízben


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Svájc
Adatok
Cikkszám
80-171