Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

ULTRA COMPETITION Natúr 1000g
ULTRA COMPETITION Natúr 1000g
8 990 Ft

ULTRA COMPETITION Natúr 1000g

ULTRA COMPETITION Natúr 1000g
ULTRA COMPETITION Natúr 1000g
A Sponser Ultra Competition sportital egy komplex tápanyagoldat, melyet kifejezetten az ultra- és hosszú távú sportolók igényeire fejlesztettek ki.

A viaszos kukoricakeményítőből, az árpából illetőleg kukoricából származó keményítő-hidrolizátumok biztosítják a tartós energiaellátást alacsony glikémiás index mellett. A viaszos kukoricakeményítő egy elágazó láncú, nagy molekulatömegű glükózmolekula, nagyon nagy molekulamérettel. Összehasonlítva a monoszacharidokkal vagy a diszacharidokkal a viaszos kukoricakeményítőben 1000, vagy még annál is több elágazó szerkezetű molekula van. A viaszos hosszú láncú és összetett szerkezetű kukoricakeményítőt gyorsan feldolgozza a gyomor, ugyanakkor az enzimek csak lassan és fokozatosan bontják le a glükózra. A viaszos kukoricakeményítőt tartalmazó italok inzulinválasza lényegesen alacsonyabb, mint a kereskedelmi forgalomban kapható szénhidrátkeverékeké.

A Sponser Ultra Competition kizárólag viaszos kukoricakeményítőt, maltodexrint, szacharózt és könnyen hozzáférhető keményítő-hidrolizátumokat tartalmaz rizsből, kukoricából és árpából. Összetételének köszönhetően különösen gyomorbarát és könnyen emészthető. Mivel az emésztőrendszeri problémák - gyomorgörcsök, hasmenés, puffadás - gyakran okoznak gondot a hosszú távú edzéseken és versenyeken, így kifejezetten ajánljuk az ultra- és hosszú távot teljesítő sportolóknak - futóknak, kerékpárosoknak és triatlonistáknak.

Az Ultra Competition minden olyan tápanyagtól mentes - laktóz, glutén, izomaltulóz fruktóz-, amelyek felelősek a tolerancia problémákért az ultra tevékenység során.

Különösen alkalmas a fizikai teljesítmény támogatására az edzések vagy a versenyek során, valamint az extrém fizikai aktivitás miatti folyadékveszteség pótlására.
Márka
Sponser
Kiszerelés
1 000 g
8 990 Ft
Részletek
HOGYAN FOGYASZD AZ ULTRA COMPETITIONT?
A legmagasabb energiaszükségletet is kielégítő sportitalként használható, extrém emészthetőségi tulajdonságokkal.
Különösen alkalmas a 8 - 12 órán át tartó ultra-fizikai tevékenységekhez.

Az Ultra Competition egyedileg adagolható attól függően, hogy egy sportitalt (izotóniás / hipotóniás) vagy egy koncentráltabb folyadékoldatot szeretnél.
Mivel egy íztelen formula, így bátran ízesíthető sziruppal, gyümölcs kivonattal, teával, stb.

Adagolás:

- Sportital: Az ajánlott bevitel az intenzitás függvényében 60-100 g / liter.

- Koncentrált oldat: Energiaigénytől függően folyékony gélként is alkalmazható, legfeljebb 60 g-ot oldjon fel 300 ml vízben és kortyoljon belőle 10-15 percenként.


ÖSSZETEVŐK

33% viaszos kukoricakeményítő, maltodextrin, szacharóz, keményítő-hidrolizátumok (árpa (gluténmentes), rizs), 5 ásványi anyag (nátrium-citrát, kalcium-laktát, magnézium-citrát, nátrium-klorid, kálium-citrát).


KISZERELÉS / ÍZ: 1000 g / doboz - Natúr íz


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Svájc
Adatok
Cikkszám
80-146