Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

Science in Sport SiS Rego Rapid Recovery Plus Gyors beépülésű fehérhepor Málna ízben - 1,54 kg (22 adag)
Science in Sport SiS Rego Rapid Recovery Plus Gyors beépülésű fehérhepor Málna ízben - 1,54 kg (22 adag)
25 999 Ft

Science in Sport SiS Rego Rapid Recovery Plus Gyors beépülésű fehérhepor Málna ízben - 1,54 kg (22 adag)

Miért van szükség az edzést követő regenerálásra?
Először is, a szervezet helyreállításának mindkét területe megfelelő mennyiségű energiát igényel. Akár az erő és az izom építése a cél, akár a lágy szövetek és csontok regenerálása, energiára van szükség. Van egy általános mítosz, miszerint a sérült sportolóknak vagy azoknak, akik versenyformába akarnak kerülni, korlátozniuk kell az energia bevitelt. A szükséges energia nélkül a test nem képes újjáépíteni magát, és ezek nélkül az alapvető adaptációk nélkül a teljesítmény akadozik, nem beszélve a meglévő sérülések lassab gyógyulásáról. Ezt szem előtt tartva a regeneráció valójában a szénhidrátok bevitelével kezdődik már az edzések során, például egy kemény 1 órás biciklizés alatt vigyen be 1 darab SiS GO energiagélt, vagy hosszabb, több mint 2 órás állóképességi edzés során 30–60 gramm szénhidrátot célozzon óránként. Ez nemcsak a sportolóknak ad lehetőséget a nagyobb teljesítménynövekedés megteremtésében, hanem a regeneráció folyamatát is korán megkezdi, mivel a testnek nem kell más területeket megterhelnie a szükséges üzemanyag előállításához.

Másodszor, a regenerációs munkamenet elengedhetetlen! Az edzés utáni snack vagy turmix, amely fehérjét és szénhidrátot is tartalmaz, például egy REGO Rapid Recovery shake, segít elindítani a helyreállítási folyamatot, ugyanakkor pótolja az edzés során elvesztett energiát is, ami elengedhetetlen a test újjáépítési folyamatához. Ez segíthet a kemény edzésnek az immunrendszerre gyakorolt ​​hatásainak ellensúlyozásában is, mely most még szükségszerűbb, mint korábban volt.

A REGO Rapid Recovery Plus terméket azonnal, a hosszú és intenzív edzés után kell elfogyasztania, ami által biztosítja az energia raktárak feltöltését, és elősegíti az izom regenerációt. Szénhidrát, tejsavófehérje, BCAA, L-glutamin, vitaminok és ásványi anyagok keverékét tartalmazza.

Az energiát biztosító glycogen raktárak gyors feltöltése és a fehérjék segítenek abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az edzésből, és felkészüljön a következő terhelésre.
Márka
Science in Sport
Kiszerelés
1 540 g
25 999 Ft
Részletek
Főbb jellemzők:

• 24 g fehérje, benne 6 g BCAA az izomszövet újjáépítésének elősegítésére • 38 g szénhidrát maltodextrinből • További 5 g L-glutamint
Az edzés / verseny befejezésétől számított 30 percen belül fogyasszon el egy adagot (adjon 70 g port - 3 adagoló kanállal) 500 ml vízhez, majd jól keverje össze. A tej lassítja a felszívódási sebességet, ezért csak vízzel keverje!
Adatok
Cikkszám
1623824560