Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

Science in Sport SiS Go Koffein ital Cola ízben - 60 ml
Science in Sport SiS Go Koffein ital Cola ízben - 60 ml
799 Ft

Science in Sport SiS Go Koffein ital Cola ízben - 60 ml

Cola ízű koffein tartalmú ital 150 mg koffeinnel, a szellemi és fizikai frissességért, és hozzáadott B-vitamin segítségével a fáradtság csökkentésére.

A SiS GO Caffeine Shot-ról: a csúcsteljesítményű sportolókkal és csapatokkal szorosan együttműködve a SiS Caffeine Shot megfelel a kerékpárosok, futók, triatlonosok és a csapat sportolók, például a labdarúgók igényeinek. A SiS Caffeine Shot ideális választás a professzionális és szabadidős sportolók számára. Az összes SiS termékhez hasonlóan a Caffeine Shot-ot az iparág vezető minőségellenőrzési folyamata támogatja. Garantáljuk, hogy a SiS Caffeine Shot minden egyes tétele az Informed Sport program részeként kerül ellenőrzésre.
Márka
Science in Sport
Kiszerelés
60 ml
799 Ft
Részletek
A SiS GO Caffeine Shot előnyei: a SiS Caffeine Shot a megfelelő mennyiségű koffeint biztosítja, mely elég ahhoz, hogy javítsa az állóképességet és az éberséget. A 150 mg koffein elegendő a mentális és fizikai teljesítmény javítására. A benne levő magnézium biztosítja a normális izom- és idegműködés fenntartását, és a B6, B9 és B12 vitaminok csökkentik a fáradtságot.

A SiS Caffeine Shot segít a legtöbbet kihozni minden edzésből, és versenyből. 30-60 perc szükséges a vérben történő felszívódáshoz, ezért ha rövid időtartamú versenyen vesz részt (kevesebb, mint 60 percet vesz igénybe), akkor már rajt előtt el kell fogyasztania. Ha sokkal hosszabb eseményen vesz részt, például egy maratonon,vagy triatlon versenyen, használja a SiS GO Caffeine-t az utolsó két órában, amikor a fáradtsága valószínűleg már a csúcson lesz.

Ajánlott felhasználás: Fogyasszon el egy Caffein Shot-ot 30 perccel a nagy intenzitású testmozgás előtt annak érdekében, hogy a szervezete magas koffeinszinttel rendelkezzen. Hosszabb időtartamú eseményeknél naponta legfeljebb 2 terméket fogyasszon! Legyen mindig hidratált. Ez a termék nem adható gyermekeknek, 16 év alattiaknak vagy terhes, illetve szoptató nőknek. Legyen tekintettel arra, hogy a koffein folyadékot von el a szervezetből, így mindig pótolja azt SiS izotóniás sportitalaink segítségével.
Adatok
Cikkszám
1499402833