Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

RED BEET VINITROX 4x60ml
RED BEET VINITROX 4x60ml
5 490 Ft

RED BEET VINITROX 4x60ml

A Sponser Red Beet Vinitroxban található gazdag nitráttartalmú cékla az erő- és teljesítmény sportok egyik legnépszerűbb teljesítmény-optimalizálója. Az elmúlt időszakban különböző tanulmányok (pl.: Dominguez 2018, JISSN; Campos 2018, BJN; de Castro, Eur J Appl Physiol) részletessen foglalkoztak azzal, hogy a fokozott véráramlás és oxigénkapacitás amellet, hogy hozzájárul a gyorsabb regenerációhoz, elősegíti a teljesítmény fokozását.

A megnövekedett mitokondriális hatékonyságra (jobb energia- és oxigénellátás) gyakorolt feltételezett hatása alaján teljesítménynöveledés várható a magas aerob energiafüggőség szubmaximális tevékenységek során. A tanulmányok többnyire néhány perctől fél óráig tartó időtartamot vizsgáltak.

A perifériás véráramlás elengedhetetlen az izmok oxigénellátásához. A tanulmányok kimutatták, hogy különösen az antocianinokban gazdag növényi kivonatok az erek relaxációjához és expanziójához vezetnek, és ezáltal javítják a mikrocirkulációt. Ez a hatás pozitívan befolyásolja a szubsztrát elérhetőségét a verseny alatt, a teljesítményt és a sportolók regenerálódási képességét.

A Red Beet Vinitrox alapja céklalé koncentrátum és egy szabadalmaztatott paradicsomkivonat (FruitFlowTM ), amely nitrátot és speciális fehérjéket tartalmaz. Ezen kívül gyümölcskivonatokkal (alma, szőlő), tejsavófehérje-izolátummal és aminosavakkal (L-arginin, L-ornitin) gazdagították.

A nitrát, a specifikus polifenolok (ViNitroxTM - szőlő és alma kivonatot tartalmaz.), a bioaktív tejpeptidek (Whey Pepto FMTM), az L-arginin és az L-ornitin szintén hozzájárulnak a nitrogén-oxid termeléshez, mivel a nitrátok nitrogén-oxiddá bomlanak le a testben. Egy adag Sponser Red Beet Vinitrox nitrát (NO3) tartalma megegyezik 500 ml cékla ivólével.
A FruitFlowTM paradicsom kivonat segít a vérlemezke aggregáció fenntartásában és hozzájárul az egészséges véráramláshoz.

Az erősportolók megerősítik a NO-t tartalmazó termékek "pumpa hatását".
Márka
Sponser
Kiszerelés
240 ml
5 490 Ft
Részletek
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS

3 nappal a fontos versenyek előtt naponta fogyassz 1 ampullát.
A verseny napján a kezdés előtt 3 órával fogyassz 1 ampullát.

TIPP: Ha érzékeny a gyomrod, javasoljuk, hogy a verseny napján az ampulla tartalmát hígítsd fel 200-300 ml vízzel, és gyümölcslé formájában fogyaszd el, lehetőleg étkezés közben.


ÖSSZETEVŐK

Céklalé koncentrátum 80% (természetes nitrátot tartalmaz: 400mg/60ml), víz, paradicsom-koncentrátum 5%, L-ornitin-hidroklorid, L-arginin, részlegesen hidrolizált tejsavófehérje-izolátum 0.7%, gyümölcskivonatok (szőlő, alma) 0,3%, citromsav, tartósítószer (kálium-szorbát), természetes aroma.


KISZERLÉS / ÍZ: 4x60 ml ampulla / doboz - cékla íz


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Németország
Adatok
Cikkszám
81-046