Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

Caffein Caps 90 db
Caffein Caps 90 db
7 990 Ft

Caffein Caps 90 db

Caffein Caps 90 db
Caffein Caps 90 db
A Coffein caps koffein kapszula koffeintartalma megközelítőleg megegyezik egy fél eszpresszó kávé koffeintartalmával. Kapszulánként 50 mg koffeint tartalmaz szabad formában, ezért kifejezetten alkalmas az egyéni koffein adagoláshoz az edzések során, különösen az érzékeny gyomrú sportolóknak. A kapszula gyomorsav álló, ennek köszönhetően a koffein csak a belekben szabadul fel, így minimalizálja a lehetséges tolerancia problémákat.

A koffein kapszula fogyasztását főleg a hosszabb távú állóképességi sportokhoz (3 óra vagy annál hosszabb időtartam) javasoljuk, amikor a koffeint jobb kisebb mennyiségben (1-2 kapszula - 50-100mg koffein) fogyasztani a megnövekedett gyomorstressz és fogékonyság miatt.

Rövidebb aktivitás esetén (3 óra alatt) inkább a Sponser Activator 200 energizáló (200mg koffein) fogyasztását javasoljuk koffeinlöketnek. Az adagonkénti 200 mg koffein alkalmas arra, hogy elérje az ajánlott 3-4 mg koffein/testtömeg-kg adagot. Ideális fogyasztását a kívánt hatása elérése előtti 30-60 perccel korábbi időpontra időzítsd.
Márka
Sponser
7 990 Ft
Részletek
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS
Javasoljuk 3-4 mg koffein/testtömeg kg fogyasztását az aktivitást megelőző 30-60 percen belül.
A közepes és hosszú ideig tartó állóképességi sportok (3 óra) közben fogyassz még óránként 1-2 kapszulát (50-100 mg koffein).

A kapszulákat közvetlenül is lenyelheted vagy italhoz is hozzáadhatod.

A koffein kapszulák optimális hatásának eléréséhez javasoljuk, hogy a koffein tartalmú ételek és italok fogyasztását szüneteltesd 5 - 7 nappal a termék használata előtt (kimosási fázis).
Figyelmeztetés
Nem javasolt a használata olyan személyeknek, akik érzékenyek a koffeinre, szívbetegek, magas vérnyomással rendelkeznek, terhes nők és gyerekek számára.
Nem javasolt a használata kreatin kiegészítővel együtt, mivel a koffein akadályozhatja a kreatin teljesítménynövelő hatását.

Javasoljuk, hogy egyszerre 200mg koffeinnél ne fogyasszon többet, és a napi 400 - 600 mg koffein mértéket ne lépje túl!


ÖSSZETEVŐK
Mikrokristályos cellulóz (töltőanyag), növényi kapszula (E464), rizsrost, koffein.
1 kapszula 50mg koffeint tartalmaz.


KISZERELÉS: 90 kapszula/doboz

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
A termék fogyasztása gyermekeknek, várandós és szoptatós kismamáknak, koffeinre érzékenyeknek, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek, szívbetegeknek nem ajánlott!

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a dobozon

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Svájc
Adatok
Cikkszám
80-459