Kérdése van? Hívjon minket! +36301216577

ACTIVATOR 200 Display Vegyes gyümölcs 30x25ml
ACTIVATOR 200 Display Vegyes gyümölcs 30x25ml
17 700 Ft

ACTIVATOR 200 Display Vegyes gyümölcs 30x25ml

ACTIVATOR 200 Display Vegyes gyümölcs 30x25ml
ACTIVATOR 200 Display Vegyes gyümölcs 30x25ml
A koffeint már több mint 100 éve használják a sport világában, de teljesítménynövelő hatásait csak az 1970-es években kezdték el célzottan tanulmányozni az egyes sportokban. A legfrissebb tanulmányok alátámasztják a koffein, mint kiegészítő teljesítménynövelő hatékonyságát. A koffeint a svájci sporttáplálkozási társaság (ssns.ch) az úgynevezett A-kiegészítők (a leghatékonyabb kiegészítő kategória) közé sorolja.

A Sponser Activator a koffein különböző forrásainak kombinációja, amely rövidebb és hosszabb ideig tartó stimuláló hatást biztosít. Más koffeinkiegészítőkkel ellentétben tehát a hatása nemcsak gyors, hanem akár 4 órán keresztül is tart.

Az Activator 200 mg koffeint tartalmaz guaranából, matéból és zöld tea kivonatból keverve, tiszta koffein tartalommal.
Márka
Sponser
Kiszerelés
750 ml
17 700 Ft
Részletek
FELHASZNÁLÁS, ADAGOLÁS
Fizikai aktivitás előtt 30- 60 perccel fogyassz el 1 ampulla Activator 200-at.
Állóképességi sportolás közben fogyassz még egy ampullányit 3 óra elteltével.

A Koffeinbevitel kb. 3 mg / testtömeg kg.

Az Activátor ampullák optimális hatásának eléréséhez javasoljuk, hogy a koffein tartalmú ételek és italok fogyasztását szüneteltesd 5 - 7 nappal az Activator használata előtt (kimosási fázis).

Figyelmeztetés
Nem javasolt az Activator használata olyan személyeknek, akik érzékenyek a koffeinre, szívbetegek, magas vérnyomással rendelkeznek, terhes nők és gyerekek számára.
Nem javasolt a használata kreatin kiegészítővel együtt, mivel a koffein akadályozhatja a kreatin teljesítménynövelő hatását.

Javasoljuk, hogy egyszerre 200 mg koffeinnél ne fogyassz többet, és a napi 400 - 600 mg koffein mértéket ne lépd túl!


ÖSSZETEVŐK

Cola - Citrom: Víz, szacharóz, növényi kivonatok 2% (guarana, zöld tea), citromlé kivonat, természetes koffein, tartósítószer (kálium-szorbát), édesítők (aceszulfám-K, szukralóz, nátrium-szacharin), aroma.

Vegyes gyümölcs: Víz, fruktóz, növényi kivonatok 2% (guarana, zöld tea, maté), citromsav, természetes koffein aroma, tartósítószer (kálium-szorbát), édesítők (aceszulfám-K, szukralóz, nátrium-szacharin), aroma.


KISZERELÉS, ÍZ: 25 ml / ampulla - cola-citrom, vegyes gyümölcs ízekben


Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, valamint az egészséges életmódot.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
A termék fogyasztása gyermekeknek, várandós és szoptatós kismamáknak, koffeinre érzékenyeknek, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek, szívbetegeknek nem ajánlott!

Tárolás: Száraz, hűvős helyen tárolandó.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson

Származás, gyártás:
Fejlesztés: Svájc
Gyártás: Németország
Adatok
Cikkszám
80-427